Greitai paruošiamas braškių ir varškės pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

cukrus: 1 valgomasis šaukštas
vanilinis cukrus: 2 pakeliai
želė: 2 pakeliai
braškės: 200 gramų
sviestiniai sausainiai: 200 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia, į formą sudedame sausainius. Varškę labai gerai išmaišome su cukrumi bei su vaniliniu cukrumi. Tada ištirpiname pakelį želė pusėje ant pakelio nurodyto vandens kiekio. Tuomet kai želė bus paruošta, bet dar šilta, įmaišome ją į varškės masę. Masę sudedame ant sausainių. Braškes nuvalome, perpjauname pusiau bei sudedame ant pyrago. Po to paruošiame antrą želė pakelį, atvėsiname, supilame ant pyrago. Galiausiai pastatome pyragą šaltai, kad sustingtų želė.