Pradžioje kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukame su cukrumi, po vieną įmušame kiaušinius, įberiame cinamoną bei maišome, kol gauname vientisą tešlą.
2
Tuomet miltus sumaišome su kepimo milteliais bei po truputį suberiame į sviesto bei kiaušinių mišinį. Minkome rankomis. Tešla turėtų gautis minkšta, tačiau nelipti prie mūsų rankų, jei limpa – įberiame dar šiek tiek miltų.
3
Tada kepimo indą patepame sviestu bei išklojame tešla. Trečdalį tešlos pasiliekame. Supilame džemą, o iš likusios tešlos pasiruošiame juosteles, kurias uždėsime ant pyrago viršaus (ant džemo).
4
Galiausiai pyragą kepame kažkur minutes iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Pyragui iškepus leidžiame šiek tiek jam atvėsti. Patiekiame su kaušeliu vanilinių ledų. Skonis tiesiog pasakiškas!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.