Greitas ir gardus obuolių pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

miltai: 1 stiklinė
cukrus: 1 stiklinė
manų kruopos: 1 stiklinė
sviestas: apie 120 g
obuoliai: 1 kg arba daugiau
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Gerai sumaišykite miltus, cukrų ir manus.
2
Obuolius nuplaukite, nulupkite, sutarkuokite stambesne (burokine) trintuve. Kepimo formą ištepkite su nedideliu gabalėliu sviesto. Berkite sausų miltų, cukraus ir manų mišinio stiklinę į formą, paskirstykite tolygiai.
3
Tuomet pusę tarkuotų obuolių, paskui - vėl mišinio, vėl obuolių ir vėl - mišinio. Pyrago viršų užklokite plonomis sviesto riekelėmis. Kepkite iki laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie - minučių.