Greiti pietūs

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

triušienos faršo 500 g. (galima naudoti ir kitą)
fermentinio sūrio 300 g.
makaronų 400 g.,
šampinionų 200 g.,
2-3 pomidorų,
svogūno,
svogūno laiškų,
krapų, petražolių, čili (pagal skonį),
majonezo,
pomidorų padažo,
alyvuogių aliejaus,
sojos aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pasūdome faršą, sudedame į aliejumi išteptą formą su smulkintu svogūnu. Viršų padengiame majonezo sluoksniu, sudedame pjaustytus šampinionus ir smulkiną pomidorą. Šauname į orkaitę pusvalandžiui su temperatūra. Likus min. užbarstome svogūno laiškus, krapus, petražoles, tarkuotą sūrį ir keptame įkaitintoje orkaitėje likusį laiką, kol gražiai išsilydįs sūris.
2
Tame laike verdame makaronus. Orkaitėje paruoštą faršą su pomidoru ir lydytu sūriu supjaustome kvadratėliais ir dedame į lėkštę su makaronais. Gaunasi labai skanus patiekalas minimaliomis pastangomis.