Šios salotos yra ne tik labai maistingos, tačiau pilnos skaidulinių medžiagų ir itin sočios. Pasimėgaukite vis dar šviežiomis rudens daržovėmis!
Receptas ir nuotrauka Vaivos.
Ingredientai
Norimas kiekis spelta grūdų
1 didelis burokėlis
1 saliero stiebas
0,5 kopūsto
Šiek tiek aliejaus
Prieskoniai pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Spelta grūdus geriausia išmirkyti kefyre apie 12 val., vėliau juos gerai perplauti, virti pasūdytame vandenyje apie 25 min., uždengti ir palikti šiltai apie 1 val., nuvarvinti ir jie puikiai bei skaniausiai tiks vartojimui!
2
Burokėlį sutarkuoti, salierą ir kopūstą susmulkinti. Įpilti šiek tiek aliejaus, suberti norimus prieskonius, gerai išmaišyti.
3
Sudėti salotas į lėkštę užpilti arba sumaišyti speltos grūdais.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.