Įdarytas prancūziškas batonas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Visi žinome prancūzišką batoną - tarškią ilgą duonelę teko matyti kiekvienoje parduotuvėje. Jei Jūsų nedomina mintis pirkti ir valgyti paprastą batoną, mes siūlome į šitą situaciją pažvelgti kitu kampu bei "paturbinti" tradicinį jį taip, kad nuspalvintų Jūsų pusryčių stalą, būtų daug sotesnis, maistingesnis bei suteiktų daugiau energijos šauniai dienos pradžiai. Viskas, ko Jums prireiks, tik šiek tiek papildomų ingredientų ir keleto minučių.

Ingredientai

1 ilgas prancūziškas batonas
6 kiaušiniai
50 ml pieno
Šiek tiek šoninės, kumpelio, kitos mėgstamos mėsytės ar kažko kito pagal Jūsų skonį
100 g tarkuoto čederio/fermentinio sūrio
Prieskoniai: druska, pipirai, žolelės
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Dubenyje išplakite kiaušinius, įpilkite šiek tiek pieno, pagardinkite mėgiamais priedais, mėsyte, šonine ar kitais ingredientais, suberkite tarkuotą sūrį, gerai išmaišykite.
2
Prapjaukite batono vidų ir jo šiek tiek išimkite, į vidų sudėkite paruoštą įdarą-kiaušinienę, perkelkite į kepimo indą, padengtą popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių.
3
Skanaus!