Įdaryti grybai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Puikus receptas šventiniems pietums.

Ingredientai

12 didelių pievagrybių,
100 g keptos vištienos,
šaukštelis smulkintų petražolių šaknų,
žiupsnelis druskos, maltų pipirų, muskatų,
2 šaukštai sviesto,
1/2 smulkiai pjaustyto svogūno,
80 g tarkuoto puskiečio sūrio.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Atidalykite grybų kotelius, susmulkinkite, sumaišykite su pakepintais svieste svogūnais, dar 2-3 min. pakepinkite ir ataušinkite.
2
Sudėkite smulkiai pjaustytą vištieną, petražoles, sūrį, pagardinkite druska, pipirais, muskatais ir viską išmaišykite.
3
Įdarą sudėkite į grybų galveles ir apie 10-15 min. kepkite iki 220 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.