Pirmiausia nulupkime svogūnus ir nupjaukime juos prie šaknų. Tada svogūnus perpjaukime pusiau (skersai), atskirkime vieną nuo kito sluoksnius. Gausime nuo iki "dubenėlių''. Juos nuplikykime verdančiu vandeniu.
2
Pasiruoškime įdarą: į faršą sudėkime smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais supjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos pagal skonį, prieskoniusbei smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (truputį pasilikime viršui apibarstyti). Viską gerai išmaišykime.
3
Galiausiai svogūnus dėkime į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkime įdaro, o ant viršaus pabarstykime tarkuotu sūriu. Kepkite maždaug minučių iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.