Įdarytos bulvės su varške ir žalumynais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šis patiekalas skaniausias vasarą, su šviežimios bulvėmis, bet tinka ir žiemą.

Ingredientai

bulvės (geriausiai šviežios),
sutrinta varškė (arba varškės kremas),
grietinė,
druska,
pipirai,
petražolės,
krapai,
sūdyta arba rūkyta lašiša (nebūtinai).
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia išvirkime bulves su lupenomis, bei jas nukoškime. Kai bulvės atvės, įpjaukime jas ir sudėkime į lėkštą arba negilų dubenį.
2
Tuomet į kiekvienos bulvės įpjovą įdėkime su grietine sutrintos varškės (druskos ir pipirų pagal skonį) arba varškės kremo.
3
Galiausiai ant viršaus užberkime smulkintų petražolių bei krapų. Taip pat galime užsidėti sūdytos arba rūkytos lašišos, jei ją mėgstame.