Įdarytos bulvės

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Bulvės (su odele)
Susmulkinti svogūnai
Šoninė
Mėsa (pasirinktos rūšies ir gabalo, pvz., malta jautiena arba dešra)
Prieskoniai (pvz., druska, pipirai ir mėgstamos žolelės ar prieskoniai)
Kiaušiniai
Tarkuotas sūris
Folija (bulvėms suvynioti)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išvirti bulves su lupenomis. Išvirtas bulves perpjauti pusiau ir išskobti viduriuką, nepažeidžiant odos.
2
Kapotus svogūnus pakepinti su lašinukais, sudėt mėsą ir ant silpnos ugnies iškepti.
3
Sudėti daug prieskonių ir išskobtą bulvių minkštimą.
4
Į atvėsusią masę dėti kiaušinį, suberti tarkuotą sūrį ir išmaišyti.
5
Kiekvieną bulvių puselę įvynioti į foliją, pridėti įdaro ir kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.