Įdarytos vištų šlaunelės

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

2 vištos šlaunelės
1 svogūnas
1 morka
1 kiaušinis
100 g pievagrybių
druskos, juodųjų pipirų
truputį augalinio aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Atsargiai nuo šlaunelių nuimame odą ir nukauliname.
2
Susmulkiname mėsą, pabarstome pipirais, druska bei prieskoniais. Pakepiname.
3
Nuluptą svogūną susmulkiname ir sudedame į keptuvę su vištiena.
4
Nuskutame ir sutarkuojame morką, dedame su taip pat nuvalytais ir susmulkintais pievagrybiais į keptuvę. Pakepiname apie minutes.
5
Pakepintą vištieną, daržoves, pievagrybius sumaišome su kiaušiniu, dar įberiame prieskonių ir su gauta mase įdarome vištienos odelę.
6
Įdarius apviniojame siūlu, sudedame ė aliejumi išteptą skardą ir kepame apie pusę valandos ~laipsnių temperatūroje.