Imbierinis pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

2x150 g pakuotės šokolado gabaliukų
100 g sviesto
60 g stingdyto kokosų aliejaus
¾ puodelio razinų
155 g sutrintų imbierinių sausainių
½ + papildomas puodelių kokoso drožlių
cukraus pudra
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Sumaišykite šokolado gabaliukus, sviestą ir stingdytą kokosų aliejų ir ištirpdinkite.
2
Sumaišykite sutrupintus sausainius, kokosą ir razinas dideliame inde. Įmaišykite šokolado mišinį ir supilkite į indą padengtą kepimo popieriumi.
3
Atvėsinkite kol sustings. Supjaustykite į m storio skilteles, pabarstykite papildomomis kokoso drožlėmis ir cukraus pudra.