Imbierinis vištienos troškinukas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

virtos vištienos krūtinėlės: 300 gramų
nulupto moliūgo: 150 gramų
česnako: 2 skiltelių
sviesto: 70 gramų
maltų džiūvėsių: 2 valgomųjų šaukštų
mėgstamų vištienos prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio
imbiero: 10 gramų
citrinos sulčių: 1 valgomojo šaukšto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia moliūgą, supjaustome kubeliais kartu su susmulkintu česnaku, pakepiname su gabalėliu sviesto (maždaug gramų). Kai kubeliai suminkštėja, supilame ant jų džiuvėsėlius bei dar šiek tiek pakepiname.
2
Tuomet suberiame gabalėliais supjaustytą vištieną, įberiame pagal skonį vištienos prieskonių, žiupsnelį tarkuoto imbiero, įdedame likusį sviestą bei patroškinkite maždaug minutes uždengtoje keptuvėje.
3
Tada kai šiek tiek atvėsta, troškinį apšlakstome citrinos sultimis.
4
Galiausiai papuošiame - geriausiai tiktų citrinos griežinėliai bei šviežių mėtų lapeliai. Jei jų neturime, tiks ir petražolės arba kiti žalumynai.