Ingos Ypatingasis obuolių pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

5 obuoliai
200 g sviesto
270 g. cukraus
1 arb. šaukst vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
350 g. miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
cinamono ir skaldytu migdolų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sviestą ištirpinti, sudėti cukrų, vanilinį cukrų, įmušti kiaušinius - viską išsukti, sudėti miltus ir kepimo miltelius. Skardą ištiesti kepimo popieriumi, su šaukštu ištepti tešlos sluoksnį, sudėti obuolius apibarstytus cinamonu ir cukrumi ir galima dėti migdolus. Ant viršaus pašlapinus rankas ištiesti juosteles iš likusios tešlos. Kepti temperatūroje - minučių. Skanaus! Būtinai šiltą ir su ledais !