Ispaniškas obuolių pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ispaniškas šokoladinis obuolių pyragas - tai nuostabus desertas, kuriame tamsusis šokoladas dera su obuolių saldumu. Pyragas yra drėgnas ir švelnios tekstūros, todėl puikiai tinka tiek šokolado, tiek vaisių mėgėjams.

Ingredientai

Obuoliai, nulupti ir supjaustyti griežinėliais
Universalūs miltai
Kakavos milteliai
Kepimo milteliai
Kiaušiniai
Cukrus
Alyvuogių aliejus
Ištirpintas juodasis šokoladas
Vanilės ekstraktas
Druska
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę ir paruoškite torto formą.
2
Dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir druską.
3
Kitame dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų.
4
Į kiaušinių mišinį įpilkite alyvuogių aliejaus, ištirpinto šokolado ir vanilės ekstrakto.
5
Palaipsniui sausus ingredientus sudėkite į šlapius ir maišykite, kol gerai susijungs.
6
Sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius.
7
Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir kepkite, kol dantų krapštukas išlįs švarus.
8
Prieš patiekdami pyragą atvėsinkite. Pasirinktinai pabarstykite kakavos milteliais arba apšlakstykite ištirpintu šokoladu, kad būtų dar gardžiau.