Itališki lakštiniai su vištiena ir pomidorų padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

vištienos filė: 200 gramų
lakštinių (su kiaušiniais) 200 gramų
šviežiai maltų pipirų
druskos
aitriosios paprikos miltelių
tyro alyvuogių aliejaus
Padažui:
tamsaus pesto padažo: 2 valgomųjų šaukštų
pomidorų tyrės: 3 valgomųjų šaukštų
natūralaus jogurto be priedų: 3-4 valgomųjų šaukštų
raudonėlio (šviežio arba džiovinto)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje užverdame vandenį lakštiniams. Tuo tarpu nuplauname mėsą, supjaustome gabaliukais bei apibarstome druska, paprika bei pipirais. Keptuvėje įkaitiname šaukštus alyvuogių aliejaus bei mėsą gražiai apkepame iš abiejų pusių.
2
Tuomet paruošiame padažą: visus ingredientus sutriname šakute, paragaujame, ar nieko netrūksta. Jeigu skonis per „lengvas“ galime įdėti daugiau prieskonių – paprikos bei raudonėlio. Jeigu skonis pernelyg intensyvus, galime savo nuožiūra įpilti šiek tiek daugiau natūralaus jogurto.
3
Galiausiai įpuodą su lakštiniais įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus bei nepamirštame pamaišyti. Kai makaronai išvirs, nupilame vandenį, sukrečiame juos į gilesnę lėkštę, apliejame padažu, ant viršaus sudedame paukštieną bei iškart patiekiame. Tikras skanumėlis!