Japoniškas desertas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Labai lengvas ir purus kaip debesėlis japoniškas desertas. Norint jį paruošti nereikia ypatingų, retų ir sunkiai randamų parduotuvių skyriuose produktų. Šiam desertui - biskvitui nereikia net daug laiko! Jis labai paprastas, tačiau jo skonis tikrai neprastas!

Ingridientai

100 g sviesto
100 g varškės kremo
130 ml pieno
8 kiaušiniai
120 g miltų
130 g cukraus
Cukraus pudra pabarstymui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Išlydyti sviestą, į jį sudėti varškės kremą, supilti pieną, viską išmaišyti.
2
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti, supilti sviesto, varškės kremo ir pieno mišinį, išmaišyti.
3
Suberti persijotus miltus, viską išmaišyti.
4
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, suberti cukrų.
5
Viską sudėti į bendrą dubenį (masę), viską kartu išmaišyti.
6
Kepimo formą padengti kepimo popieriumi.
7
Pirma kepti 160 laipsnių orkaitėje 25 min., paskui 140 laipsnių orkaitėje dar 55 min.
8
Iškeptą biskvitą apibarstykite cukraus pudra.