Pradžioje jautienos išplovą įtrinkime druska ir pipirais, aplaistykime citrinos sultimis ir palikkime marinuotis maždaug dešimčiai minučių.
2
Tuomet svogūną nuplaukime, supjaustykime pusžiedžiais ir apie penkias minutes apkepkime įkaitintame aliejuje. Į tą pačią keptuvę suberkime ciberžolę, supilkime kokoso pieną, grietinėlę ir ml vandens. Kaitinkime, kol užvirs.
3
Tada į paruoštą padažą dėkime jautienos išpjovą ir uždengus dangčiu troškinkime maždaug minučių, kartais mėsą apverskime. Po to mėsą įvyniokime į kepimo foliją ir palikime apie minučių. Padažą pavirkime ant mažos ugnies.
4
Galiausiai paruoštą mėsą supjaustykime griežinėliais, sudėkime į lėkštę ir užpilkime karštu padažu. Ragaujam su šeima ar draugais :)
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.