Jautiena kokosų piene

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

jautienos išpjova: 700 g
raudonieji svogūnai: 1
citrinos sultys: 1
kokosų pienas: 200 ml
9% riebumo grietinėlė: 200 ml
ciberžolė: 1 arbatinis šaukštelis
augalinis aliejus: 2 valgomieji šaukštai
druska
pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje jautienos išplovą įtrinkime druska ir pipirais, aplaistykime citrinos sultimis ir palikkime marinuotis maždaug dešimčiai minučių.
2
Tuomet svogūną nuplaukime, supjaustykime pusžiedžiais ir apie penkias minutes apkepkime įkaitintame aliejuje. Į tą pačią keptuvę suberkime ciberžolę, supilkime kokoso pieną, grietinėlę ir ml vandens. Kaitinkime, kol užvirs.
3
Tada į paruoštą padažą dėkime jautienos išpjovą ir uždengus dangčiu troškinkime maždaug minučių, kartais mėsą apverskime. Po to mėsą įvyniokime į kepimo foliją ir palikime apie minučių. Padažą pavirkime ant mažos ugnies.
4
Galiausiai paruoštą mėsą supjaustykime griežinėliais, sudėkime į lėkštę ir užpilkime karštu padažu. Ragaujam su šeima ar draugais :)