Jautienos išpjovos kepsnys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šis puikus išpjovos kepsnys su mažomis keptomis bulvytėmis ir burokėlių bei krienų padažu – geras pasirinkimas įprastos dienos pietums.

Ingredientai

1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
4 jautienos išpjovos gabalai
400 g šviežių nedidelių bulvių su sviestu ir žalumynais
200 g burokėlių pagardo
2 valgomieji šaukštai trintų krienų
1 valgomasis šaukštas žaliosios citrinos sulčių
Keletas žaliosios citrinos skiltelių papuošimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Kiekvieną kepsnio pusę kepkite po minutes.
2
Iš kepimo popieriaus padarykite maišelį (svarbiausia, kad būtų sandarus) ir į jį sudėkite bulves su sviestu ir pasirinktomis žolelėmis ir kepkite iki laipsnių C įkaitintoje orkaitėje - minučių.
3
Kepsnį patiekite su bulvėmis, burokėlių pagardu ir citrinos skiltelėmis. Atskirame mažame dubenėlyje atskirai patiekite burokėlių padažą, sumaišytą su krienais ir žaliosios citrinos sultimis.