Jautienos kepsnys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Prieskoniai žuviai, 3 v.š.
Imbieras, 1 v.š.
Česnakai, 3 skilt.
Raudonasis karis, milteliai, 1 v.š.
Ryžių actas, 0,3 stikl.
Aštrus padažas, 1 v.š.
Raudinasis karis, pasta, 1 a.š.
Jautienos šoninė, 1 vnt.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Visus nurodytus prieskonius sumaišykite dideliame inde.
2
Gautoje masėje apvoliokite jautienos šoninę. Darykite tai kelis kartus valandos bėgyje.
3
Kambario temperatūroje mėsa greičiau įsimarinuoja.
4
Galite mėsą šiek tiek įtrinti alyvuogių aliejumi.
5
Kepkite šoninę ant griliaus. Taip pat galite panaudoti šiek tiek šviežio baziliko.
6
Iškeptą šoninę palikite kelioms minutėms pravėsti ir pjaustykite skersai raumenų skaidulų.