Jautienos, šoninės ir moliūgų bagetė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Kiaulienos šoninė: 175 g
Jautiena: 500 g faršo
Aliejus
Kampyo moliūgas: 300 g (plonai suraikytas)
Grietinė: 1/2 stiklinės (neriebios)
Krienai: 1 valgomasis šaukštas (baltųjų)
Bagetė: 1 (perpjauta išilgai)
Špinatai: 50 g
Žirneliai: 125 g (nusunkti)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Iš faršo suformuokite pailgas dešreles. Jas apvyniokite šoninės juostelėmis. Išpurkškite keptuvę aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės liepsnos. Mėsos dešreles pakepinkite minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
2
Tuo metu pakepinkite moliūgą prieš tai įkaitintoje keptuvėje su grotelėmis po minutes iš kiekvienos pusės, kol suminkštės.
3
Sumaišykite grietinę su krienais. Perpjaukite kiekvieną dešrelę. Sudėkite dešreles, moliūgą, špinatus ir žirnelius į bagetę. Ant viršaus uždėkite padažo, supjaustykite bagetę į dalis ir patiekite.