Jautienos sumuštinis su žolelėmis ir avokadų užtepėle

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Jautienos nugarinė: 1 kg
Bazilikai: 2 valgomieji šaukštai, sukapoto
Petražolės: 2 valgomieji šaukštai, sukapotų
Čiobreliai: 2 valgomieji šaukštai, sukapotų
Alyvuogių aliejus: 1/4 stiklinės
Sūris: 6 riekelės
Penkių grūdų duona: 12 riekelių
Jūros druska ir pipirai
Salotų lapai: 1, nuplautas
Pomidorai: 2, supjaustyti riekelėmis
Raudonieji svogūnai: 1, plonai supjaustytas***
Avokadų užtepėlė
Grietinė: 1/2 stiklinės, neriebios
Avokadai: 2, susmulkinti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išmuškite jautienos kepsnį ir supjaustykite į dalis. Sumaišykite žoleles su alyvų aliejumi, jūros druska ir pipirais. Patepkite kepsnius šiuo mišiniu.
2
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės liepsnos ir iškepkite kepsnį, kiekvieną pusę pakepdami po minutes, kol apskrus tiek, kiek jums patinka. Uždėkite po riekelę sūrio ant kiekvieno kepsnio. Nuimkite nuo liepsnos, uždenkite folija ir palikite minučių.
3
Avokadų užtepėlė: sumaišykite avokadus su grietine, užberkite pipirų.
4
Paskrudinkite duoną ir sudėliokite sumuštinį įdėdami salotą, kepsnį, pomidorą, svogūną ir avokadų užtepėlės.