Jautienos nugarinė: 1 kg |
Bazilikai: 2 valgomieji šaukštai, sukapoto |
Petražolės: 2 valgomieji šaukštai, sukapotų |
Čiobreliai: 2 valgomieji šaukštai, sukapotų |
Alyvuogių aliejus: 1/4 stiklinės |
Sūris: 6 riekelės |
Penkių grūdų duona: 12 riekelių |
Jūros druska ir pipirai |
Salotų lapai: 1, nuplautas |
Pomidorai: 2, supjaustyti riekelėmis |
Raudonieji svogūnai: 1, plonai supjaustytas*** |
Avokadų užtepėlė |
Grietinė: 1/2 stiklinės, neriebios |
Avokadai: 2, susmulkinti |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.