Jautienos troškinys su juoduoju šokoladu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Jautiena apie 500 g
Sviestas 50 g
Svogūnai 2
Morkos 2
Česnakas 6 skiltelės
Juodasis šokoladas 50 g
Čili pipirai 0,5 arba 1 ( pagal skonį )
Balzaminis actas 2 šaukštai
Kiaulienos šoninė rūkyta apie 100 g
Jautienos sultinys 250 – 300 ml
Pomidorų sultys 200 ml
Druska, juodieji malti pipirai, cinamonas, 2 lauro lapai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Mėsą nuplaukite , nupjaukite nereikalingas gleives ir taukus , supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Ant mėsos užberkite druską, pipirus, cinamoną ir gerai sumaišykite.
2
Smulkiai supjaustykite kiaulienos šoninę ir apkepinkite ją puode, kuriame troškinsite mėsą. Apskrudusius šoninės gabalėlius išimkite ir laikinai atidėkite į šalį.
3
Į puode likusius riebalus sudėkite sviestą ir apkepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Morkas supjaustykite stambesniais gabalėliais. Kai svogūnai lengvai apskrus į puodą sudėkite paruoštas morkas, viską sumaišykite ir dar kelias minutes pakepinkite.
4
Tada supilkite pomidorų sultis, balzaminį actą, šokoladą, čili pipirą (jei nemėgstate labai aštriai į puodą dėkite sveiką nesmulkintą pipirą) ir apskrudintus šoninės gabalėlius. Viską gerai sumaišykite ir užkaitinkite, kad mišinys užvirtų.