Jautienos troškinys su spanguolių padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Gausus ir aromatingas jautienos troškinys, pagardintas saldžiarūgščiu spanguolių padažo skoniu. Švelnūs jautienos gabaliukai troškinami su morkomis, bulvėmis ir svogūnais pikantiškame sultinyje, todėl patiekalas yra paguodžiantis ir skanus.

Ingredientai

Jautienos gabaliukai
Spanguolių padažas
Morkos
Bulvės
Svogūnai
Jautienos sultinys
Miltai
Druska
Pipirai
Augalinis aliejus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Apvoliokite jautienos gabalėlius miltuose.
2
Apkepkite jautieną augaliniame aliejuje.
3
Sudėkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.
4
Supilkite jautienos sultinį ir spanguolių padažą.
5
Pagardinkite druska ir pipirais.
6
Troškinkite, kol jautiena suminkštės.
7
Sudėkite morkas ir bulves.
8
Tęskite virimą, kol daržovės išvirs.
9
Patiekite karštus ir mėgaukitės!