“Jūros” kepsnys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

200 g maltos mėsos
1 kiaušinis
2-3 bulvės
2-3 svogūnai
1-2 šaukšteliai aliejaus
2-3 šaukštai majonezo
100 g fermentinio sūrio
prieskonių
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Keptuvėje įkaitiname aliejų, tada visą keptuvės dugną išklojame bulvių griežinėliais.
2
Mėsą, sumaišytą su prieskoniais, druska ir kiaušiniu, plonu sluoksniu klojame ant bulvių bei kepame.
3
Kol kepa, svogūnus supjaustome griežinėliais ir išklokite ant kepinio viršaus. Užpilkite majonezu.
4
Kepsnį uždenkite ir kepkite - minučių.
5
Sutarkuokite lydytą sūri, berkite ant kepinio ir dar kelias minutes kepkite.