Razinas nuplauti, užpilti konjaku, o jei jo neturit - tiesiog vandeniu ir palikti tol, kol ruošite tešlą.
2
Nesmulkiai sulaužyti šokoladą. Sviestą išlydyti ant ugnies, supilti cukrų ir išmaišyti iki purios masės.
3
Įmušti po vieną kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, krakmolą, kakavą, vanilinį cukrų, razinas su konjaku (jei naudojote vandenį, razinas nusunkti ir pilti be vandens) bei šokoladą.
4
Viską gerai išmaišyti. Tešla neturiu būti nei labai kieta, nei skysta. Įsitikinti ar gerą tešlą padarėte, pakabinkit tešlą šaukštu ir, jei ji labai palengva krenta, vadinasi tešla puiki.
5
Įkaitinti orkaitę iki 200C. Masę supilti į keksiukų formeles, įdėti į orkaitę ir kepti apie pusvalandį.
6
Kepimo pabaigoje keksiukai turi viršūnėse "susprogti", t.y. pasidaryti kaip ugnikalnio "krateris".
7
Iškepus juos palikti orkaitėje atvėsti, o išėmus aplieti šokolado glajumi arba tik cukraus pudra.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.