Kalafiorų sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Atėjus šaltiems orams taip ir norisi kažko šilto, lengvo ir pagaminto namuose. Siūlome pasigaminti kvapnią ir puikaus skonio kalafiorų sriubą.

Ingridientai

2 šaukštai sviesto
2 didelės morkos (nuskustos, sutarkuotos)
2 saliero stiebai (susmulkinti)
1/4 puodelio miltų
4 puodeliai vištienos sultinio
1 puodelis pieno
1 didelė kalafioro galva
Prieskoniai: druska, pipirai, smulkintos petražolės,1 lauro lapas,2 skiltelės česnako,1 smulkintas svogūnas
4 gabalėliai smulkintos šoninės
* Paspauskite ant ingridiento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Užkaiskite keptuvę ant vidutinės ugnies, sudėkite šoninę ir šiek tiek apkepkite, kol pasidarys traški apie 6-8 minutes.
2
Kitame inde ištirpinkite sviestą, sudėkite česnaką, smulkintą svogūną, tarkuotas morkas ir smulkintus salierus. Virkite pamaišant apie 3-4 minutes, įmaišykite nurinktus kalafiorus sudėkite likusius prieskonius, apie 3-4 minutes pavirkite dar.
3
Supilkite miltus ir išmaišykite, kol šviesiai paruduos apie 1 minutę, supilkite vištienos sultinį, pieną ir virkite vis pamaišant apie 3-4 minutes.
4
Sudėkite šoninę (jei norite ją galite sudėti sriubai išvirus)Sumažinkite ugnį ir pavirkite dar 12-15 minučių.