Kanadietiškas kokteilis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kanadietiškame kokteilyje nėra kanadietiško viskio. Tiesą sakant, kanadietiškas viskis panašus į merginą, kurios niekas nekviečia šokti. Visuomeniškai kokteilių gamintojai galbūt ir pamėgintų „pakviesti šį viskį šokiui“, tačiau jis per lengvas ir jo skonis paprastai tarsi „nuskęsta“.

Ingridientai

50 ml burbono,
2 šlakeliai „Kiurasao“ apelsinų likerio,
šlakelis trilapės kartokšlės antpilo,
2,5 ml (1/2 arbatinio šaukštelio) cukraus sirupo (arba pagal skonį),
susukta citrinos žievelė.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Suplakite kokteilio dalis su grūstu ledu.
2
Supilkite paruoštą kokteilį į kokteilių taurę ir papuoškite susukta citrinos žievele (susuktą žievelę užmeskite ant kokteilio paviršiaus).
3
Jei norite, galite tiesiog nerūpestingai užmesti.