Karameliniai paukštienos kepsneliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Karameliniai paukštienos kepsniai yra sultingi ir aromatingi. Tai švelnūs vištienos arba kalakutienos kepsneliai, glazūruoti gardžiu karameliniu padažu, pagamintu iš sojų padažo, rudojo cukraus ir sviesto. Puikiai subalansuotas saldumo ir pikantiškumo derinys, todėl patiekalas bus skanus ir sotus.

Ingredientai

Vištienos arba kalakutienos kepsniai
Sojų padažas
Rudasis cukrus
Sviestas
Druska ir pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
- Paukštienos kepsnius pagardinkite druska ir pipirais.
2
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą.
3
- Sudėkite kepsnius ir kepkite, kol paruduos iš abiejų pusių.
4
- Dubenyje sumaišykite sojų padažą ir rudąjį cukrų, kad susidarytų karamelinis padažas.
5
- Karamelinį padažą supilkite ant kepsnių ir palikite virti, kol padažas sutirštės.
6
- Įsitikinkite, kad kepsniai visiškai pasidengė karameliniu glajumi.
7
- Karamelinius paukštienos kepsnius patiekite karštus, apšlakstydami juos likusiu padažu.