Pirmiausia sviestu sutepame xkepimo indą. Taip pat galime jį iškloti sviestiniu popieriumi. Smulkiai supjaustome šokoladą bei atidedame į šalį.
2
Tuomet sumaišome cukrų, sviestą bei kokosų pieną, užviriname nuolat maišydami, verdame maždaug penkias minutes vidutinėje temperatūroje – jei naudojame maistinį termometrą, jis turėtų rodyti apie laipsnių temperatūros.
3
Tada nuimkite nuo ugnies, įmaišome šokoladą, toliau maišome, kol šokoladas ištirps, po to sudedame zefyrų kremą, vanilę bei riešutus.
4
Galiausiai supilame karamelę į paruoštą kepimo indą bei atvėsiname. Galima laikyti kambario temperatūroje, bet galime atvėsinti jį šaldytuve per naktį, tuomet paprasta supjaustyti pusės colio kubeliais. Tikras skanumėlis. Ragaujam!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.