Karameliniai vafliukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

vaflių lakštai: 7 (dydžio kaip A4 popieriaus lapas)
Rududu: 1 skardinė
sviestas: 1 pakelis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Geriausia, kad sviestas būtų kambario temperatūros. Jeigu ne, tuomet imame tarką ir jį sutarkuojame. Supilame skanųjį "Rududu" ir gerai išmaišome. Jeigu sunkiai išsimaišys, ta masė vistiek puikiai tiks.
2
Tuomet imame vieną lakštą, dedame pertepimą ir išlyginame peiliu. Ant viršaus dedame kitą lakštą, vėl pakartojame patepimo procesą. Ir taip darome kol visi vafliai ir "Rududu“ tiesiog pasibaigs.
3
Tada suvyniojame didžiulį vaflį į kepimo popierių arba plėvelę, dedame ant lentelės, ant viršaus dedame dar vieną lentelę bei kuom nors labai sunkiu prislegiame. Laikome šitaip bent jau per naktį.
4
Kitą dieną supjaustome ir suvalgome. Užteks tik trumpam - labai skanu, susivalgys greitai.