Kebabas kitaip

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

0.5 kg kiaulienos faršo
1 didelis svogūnas
200 g skrudintų bulvių
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai kečiupo
druskos
prieskonių
1 agurko
2 pomidorų
kopūsto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Susmulkiname svogūną ir jį pakepiname keptuvėje.
2
Kepiname faršą ir su medine mentele paskirstome, kad nesuliptų.
3
Tada jau apkeptą faršą sumaišome su svogūnais.
4
Uždedame ant paskrudintų bulvyčių.
5
Padažą gaminame iš kečupo ir majonezo. Taip pat galime įpilti ir šiektiek vandens, jog padažas būtų skystesnis.
6
Dar galime įdėti ir čili pipiro.
7
Gausiai užpilame padažu bulvytes su mėsa.
8
Susipjaustome agurką, pomidorus, susitarkuojame kopūsta ir dedame juos į lėkštę. Skanaus !