Keksiukai be miltų

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Dabar yra daugybė būdų kaip pakeisti baltus miltus į sveikesnius ir maistingesnius pasirinkimus. Vienas iš jų yra bananai! Tad šiandien kviečiame Jus išmėginti ir pasigaminti laaaabai gardžius, kvapnius minkštus, sveikus keksiukus be miltų ir pagal savo skonį skonį!

Ingredientai

9 gerai prinokę bananai
350 g riešutų sviesto
50 g kakavos
150 g mėgiamų uogų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bananus sudėkite į dubenį ir susmulkinkite šakute iki vientisos tyrelės.
2
Į bananų masę sukrėskite riešutų sviestą, gerai išmaišykite. Masę padalinkite į 2 (ar kitokį skaičių) dalių, tai priklausys nuo to, kiek skirtingų keksiukų gaminsite.
3
Į vieną bananų masę suberkite kakavą ir gerai išmaišykite
4
Į kitą dubenį suberkite mėgiamas uogas ir gerai išmaišykite
5
Galite kitus keksiukus gaminti su riešutais ar kitais mėgiamais ingredientais!
6
Masę supilkite į keksiukų formeles ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 min.