Kepinta jautiena su rytietiškais Hokkien makaronais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šis puikus ir paprastas kepintos jautienos su rytietiškais Hokkien makaronais receptas ypatingai patiks vaikams!

Ingredientai

2 valgomieji šaukštai žemės riešutų aliejaus
2 šiek tiek paplakti kiaušiniai
400 plonų Hokkien makaronų (arba kitų kvietinių makaronų)
2 sutrintos česnako skiltelės
600 g plonais griežinėliais supjaustyto jautienos nugarinės kepsnio
1/4 Kecap Manis (saldaus indonezietiško sojų padažo)
1 valgomasis šaukštas žuvies padažo
1 valgomasis šaukštas austrių padažo
1 1/2 puodelio šparaginių pupelių
100 g supjaustytų Enoki kiniškų grybų
150 g susmulkintų Austrių grybų
4 storai supjaustyti žali svogūnai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pusę aliejaus įkaitinkite gilioje keptuvėje. Supilkite kiaušinius ir kepkite ant vidutinės liepsnos, šiek tiek pasukite, kad išeitų plonas omletas. Perkelkite ant lentelės ir leiskite atvėsti. Tada suvyniokite į ritinėlį ir plonai supjaustykite.
2
Sudėkite makaronus į vidutinio dydžio karščio nebijantį dubenį. Užpilkite verdančiu vandeniu, atskirkite šakute. Nusunkite.
3
Įkaitinkite likusį aliejaus toje pačioje keptuvėje. Pakepinkite česnaką ir jautieną (ne visą iš karto, kad lengviau tilptų), kol jautiena paruduos. Kai pakepinsite visą, sudėkite į keptuvę kartu su makaronais, padažais, šparagais, grybais ir svogūnu. Pakepinkite, kol visi ingredientai pašils.
4
Nuimkite nuo liepsnos ir sudėkite pjaustytą omletą, lengvai pakratykite, kad visi ingredientai išsimaišytų.