Kepsnys su obuoliais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šis kepsnio su obuoliais patiekalas yra lengvai pagaminamas ir patiks visiems namiškiams.

Ingredientai

kiaulienos išpjova: gabalėlis
kiaušiniai
obuoliai
fermentinis sūris
džiuvesėliai
prieskoniai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Kiaulienos gabalėlį gerai išmušti, apibarstyti druska ir prieskoniais.
2
Obuolį nulupti, išpjauti sėklalizdį ir supjaustyti 1 cm skridinėliais (vienas skridinėlis - vieno kepsnio įdarui).
3
Į skridinėlio vidų įdėti tarkuoto sūrio (arba grybų, razinų, džiovintų slyvų - pagal skonį).
4
Ant mėsos dėti obuolio skridinėlį, sulankstyti. Du kartus pavolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
5
Kepti su riebalais keptuvėje kaip kepsnį.
6
Patiekti su troškintų daržovių ir bulvių garnyru.