Kepsnys „Svaja“

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Kiaulienos karbonado, paruošto taip, kaip mėgstam
virtų kiaušinių
fermentinio sūrio
svogūnų
saldžiosios paprikos
žalumos
prieskonių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Svogūnus, papriką, kiaušinius supjaustome kubeliais, susumulkiname krapus, sutarkuojame sūrį.
2
Papriką ir svogūną pakepiname.
3
Visus įdarui reikalingus produktus sumaišome.
4
Pasiruošiame dvi lėkštes: plaktas kiaušinis ir džiūvėsiai.
5
Ant karbonado dedam įdarą ir susukam ritinėlį. Tada voliojame: džiūvėsiai - kiaušinis - džiūvėsiai -kiaušinis - džiūvėsiai.
6
Verdame fritiūrinėje apie 15 minučių.