Kepta jautiena su brokoliais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

jautiena: 500 g
„Teriyaki“ padažas: 2 šaukštai
medus: 2 šaukštai
aliejus: 1 šaukštas
brokoliai: 150 g
šparaginės pupelės: 150 g
sezamas: 1 šaukštas
druska
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje mėsą supjaustykime gabalėliais, sumaišykime su padažu, medumi ir aliejumi, maždaug minutes pamarinuokime.
2
Tuomet įkaitinkime keptuvę aukštais kraštais, sudėkime į ją mėsą su marinatu. Pamaišydami maždaug – minutes pakepkime.
3
Sudėkime mėsą į pakaitintą indą, uždenkime folija, kad neatvėstų.
4
Galiausiai į tą pačią keptuvę sudėkime brokolius, šparagines pupeles. Įpilkime truputį vandens ir maždaug minutes patroškinkime. Tada sudėkime mėsą, užpilkime marinatą ir apie minutę patroškinkime. Apibarstykime sezamo sėklomis ir patiekite. Patiekalas puikiai tinka su virtomis bulvėmis. Labai skanu ir gardu jautienos mėgėjams!