Kepta višta su apelsinų sultimis ir medumi

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištos: 1 (maždaug 1 kilogramo)
sojos padažo: 3 šaukštų
medaus: 2 šaukštų
apelsinų sulčių: 1/4 stiklinės
česnakų: 2 skiltelių
raudonelių: žiupsnelio
maltų juodųjų pipirų: žiupsnelio
čili pipiro: žiupsnelio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia paruošiame marinatą: sumaišome sojos padažą, medų, apelsinų sultis, česnaką, raudonėlius, juoduosius bei aitriuosius pipirus. Tuomet apipilame vištos gabalėlius. Palaikome šaldytuve maždaug valandas.
2
Tada įkaitiname orkaitę iki laipsnių temperatūros.
3
Galiausiai išimame vištieną iš šaldytuvo bei kartu su marinatu perkeliame į kepimo indą. Kepame neuždengtą maždaug minučių. Kepdami bent vieną kartą pašlakstome sultimis. Skanaus!