Kepta žuvis morkų patale

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Tešlai:
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Druska, 1 žiups.;
Prieskoniai žuviai, 1 žiups.;
Miltai, 3 v.š.;
Papuošimui:
Svogūnai, 1 vnt.;
Morkos, 2 vnt.;
Majonezas, 1 v.š.;
Žuviai:
Žuvies filė, 0,5 kg;
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Susipjaustome žuvį gabalėliais ir iškepame tešloje, sumaišytoje iš: kiaušinio, prieskoniių žuviai, miltų ir druskos.
2
Sutarkuojame morkas ir pakepiname aliejuje, smulkintus svogūnus taip pat pakepiname.
3
Į lėkštę sudedame keptą žuvį, and jos dedame kepintus svogūnus, morkas ir viską padengiame majonezo sluoksniu. Skanaus