Kepti baravykai su grietinės garnyru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

600 g šviežių baravykų,
400 g bulvių,
porą svogūnų,
40 g sviesto,
1 šaukštas miltų,
stiklinės grietinės,
druska,
pipirai,
žalumynai.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Baravykai nuplaunami, supjaustomi griežinėliais. Bulvės pjaustomos kubeliais. Jos kepamos svieste tol, kol paminkštėja. Tuomer sudedami grybai, svogūnai ir kepama toliau. Bulvėms iškepus, įmaišoma miltų, grietinės, prieskonių ir užvirinama. Apibarstoma supjaustytais žalumynais. Patiekiama su troškintomis morkomis bei virtais žiediniais kopūstais. Skanaus!