Kepti lašišos vėrinukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

600 g lašišos filė
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 citrina
1 kivi
druskos
maltų juodųjų pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Lašišos filė supjaustome kubeliais, apibarstome druska ir juodaisiais pipirais.
2
Marinatui sumaišykime aliejų, sutrintą kivi ir išspaustas citrinos sultis.
3
Sumaišome lašišą su marinatu. Paliekame uždengtą šaltoje vietoje apie 25 minutes.
4
Išmarinuotus lašišos kubelius sumaustome ant medinio iešmuko.
5
Sudedame į otkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
6
Po grotelėmis, orkaitės apačioje, padėkime skardą su vandeniu.
7
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių Skanaus!