Kepti pomidorai su parmezanu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

pomidorų: 4
parmezano sūrio: 1/4 stiklinės
raudonėlių: žiupsnelis
druskos: pagal skonį
maltų juodųjų pipirų: pagal skonį
alyvuogių aliejaus: 4 šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia orkaitę įkaitiname iki laipsnių temperatūros.
2
Tuomet pomidorus nuplauname, nusausiname bei perpjauname pusiau (horizontaliai). Tada puseles išdėliojame kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje.
3
Galiausiai kiekvieną puselę gausiai pabarstome tarkuotu parmezanu, raudonėliu, druska bei juodaisiais pipirais. Pašlakstome alyvuogių aliejumi. Kepame, kol pomidorai suminkštės – maždaug apie minučių. Greita ir skanu!