Kepti viščiukai su grybais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Skanus ir nesudėtingas patiekalas.

Ingredientai

3 viščiukai,
3 svogūnai,
300 g virtų grybų (pvz., pievagrybių),
4 šaukštai tirpinto sviesto,
200 g šaltai rūkytų lašinių,
po žiupsnelį maltų raudonųjų pipirų, druskos.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įtrinkite paruoštus viščiukus pipirais bei druska. Supjaustykite šiaudeliais grybus, svogūnus, o lašinius - perregimomis juostelėmis.
2
Įdarykite viščiukus grybais bei svogūnais, apvyniokite iš pradžių lašinių juostelėmis, po to storu medvilniniu siūlu.
3
Iškepkite viščiukus orkaitėje.
4
Prieš baigiant kepti, aplaistykite sviestu ir kepkite, kol gražiai apskrus.
5
Padalykite viščiukus išilgai pusiau ir patiekite su marinuotomis daržovėmis - saldžiomis paprikomis, nedidelėmis kukurūzų burbuolėmis, svogūnėliais.