Keptų vištų sparnelių skruzdėlynas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištos sparneliai: 2,5 kilogramo
Kotanyi paukštienos marinatas: 1 pakuotė
aliejus: 150 gramų
citrinos sultys: 3 šaukštai
obuolių actas: 3 šaukštai (arba vyno actas)
paukštienos ant grotelių prieskoniai: 1 pakuotė
kiaušiniai: 1
sezamo sėklos: 70 gramų
džiūvesėliai: 150 gramų
aliejus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia aliejų, actą, citrinos sultis bei paukštienos marinato prieskonius išmaišykime. Tuomet gauta mase ištrinkime vištienos gabaliukus. Palikime marinuotis bent per naktį.
2
Tada prieš kepimą suberkime paukštienos ant grotelių prieskonius, įmuškime kiaušinį bei labai gerai išmaišykime.
3
Po to skardą aptepkime aliejumi gausiai, apvoliokime sezamų - džiuvesėlių mišiniu kiekvieną vištos sparnelį bei dėkime į skardą.
4
Galiausiai kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minutes.