Keturių sūrių pica

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ši pica patiks sūrių mėgėjams, nes ji ruošiama su įvairių rūšių sūriais. Pikantiška ir ypatinga. Ementalio sūrį galima pakeisti mėlynųjų  pelėsių sūriu.

Ingredientai

¼ kiekio tešlos (žr. receptą Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio)
¼ kiekio „Marinaros“ padažo (žr. receptą Klasikinis picų padažas "Marinara")
2 šaukštai žaliojo padažo (žr. receptą Žaliasis padažas picai)
mocarela: 150 g
ementalis: 50 g
feta: 50 g
parmezanas: 2 (šaukštai tarkuotas)
saulėje džiovinti pomidorai: 4 (aliejuje)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki 200° C temperatūros.
2
Suformuokite rankomis (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.
3
Aptepkite „Marinaros“ padažu, paskui – žaliuoju.
4
Užberkite tarkuotos mocarelos, ementalio, susmulkintos fetos ir tarkuoto parmezano.
5
Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite ir išdėliokite ant picos.
6
Kepkite orkaitėje 10-15 minučių.