Kiauliena, saldžios bulvės ir pupelių troškinys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aromatiniai prieskoniai ir egzotiški aromatai. Tai nepaprastai skanus kiaulienos, saldžių bulvių ir pupelių troškinio derinys, patiks ne tik jūsų akims, bet ir skrandžiui.

Ingredientai

1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, nuluptas ir supjaustytas
2 sukapotos česnako skiltelės
500 g kiaulienos faršo
285 g kario padažo
1 vidutinio dydžio saldi bulvė, supjaustyta
150 g supjaustytų 3 cm ilgiu šparaginių pupelių
1/4 kapotų ir nesudytų žemės riešutų
mango vaisių papuošimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pašildykite aliejų dideliame puode ant vidutinės ugnies. Kepkite svogūnus maždaug 5 minutes kol suminkštės.
2
Įdėkite česnaką ir kepkite 30 sekundžių kol pajausite aromatą. Padidinkite karštį iki aukšto.
3
Sudėkite kiaulieną ir maišydami kepkite maždaug 5 min. kol mėsa paruduos.
4
Sudėkite kario padažą ir supilkite vieną puodelį vandens. Kaitinkite kol pradės virti.
5
Sudėkite pjaustytą saldžią bulvę ir maišykite kol paliks vientisa masė.
6
Sumažinkite ugnį iki mažos ir uždenkite puodą. Šildykite maždaug 10-15 min. kol bulvė paliks minkšta.
7
Tada suberkite pupeles ir kepkite dar 2-3 min. kol ir šios paliks minkštos.
8
Tiekite ant viršaus užberdami riešutų ir mango vaisių džemo.
9
Galite pabandyti užpilti ir jogurto. (Visi šitie veiksmai nėra privalomi ir atliekami pagal skonį).
10
Patarimas: Karis gali būti paruoštas iš anksto ir padėtas į šaldytuvą iki kol bus reikalingas.
11
Užšaldytą karį, galite laikyti šaldiklyje net iki 2-iejų mėnesių. Būkite tikri, kad naudojate šviežią mėsą šiam patiekalui.