Kiauliena su obuolių padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

2 kg kiaulienos kumpio su kaulu
4 obuoliai
50 g sviesto
1 šaukštas cukraus
1 citrinos žievelė
Marinatui:
100 g obuolių acto
truputis druskos
8-10 pipirų
2-3 laurų lapai
2 skiltelės česnakų
vandens, kad marinatas apsemtų mėsą
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Kiaulienos kumpį marinuojame per naktį, o po to kepame orkaitėje nuolat laistydami susidariusiu skysčiu.
2
Obuolius nulupame, supjaustome ir sudedame į puodą.
3
Kartu įdedame g sviesto cukraus, citrinos žievelę, įpilame truputį vandens.
4
Maišydami troškiname, kol obuoliai sukrenta ir pavirsta į košę.
5
Kepsnį patiekiame su šiuo obuolių padažu, papuošiame.