Kiaulienos nugarinės kepsneliai su garstyčių ir grietinėlės padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaulienos nugarinė: 2 gabalėliai
alyvuogių aliejus: 1 valgomasis šaukštas
džiovinti čiobreliai: 3/4 arbatinio šaukštelio
druska: pagal skonį
pipirai: pagal skonį
svogūnai: 1 nedidelis
apelsinų sultys: 3 valgomieji šaukštai
vanduo: 2 valgomieji šaukštai
grietinėlė arba neriebi grietinė: 2 valgomieji šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje negilioje keptuvėje įkaitinkine aliejų. Tuomet jame iš abiejų pusių apkepkime puse šaukštelio čiobrelio, druska ir pipirais pagardintą mėsą.
2
Bebaigiant kepti, ant mėsos sudėkime žiedais pjaustytą nedidelį svogūną, keptuvę uždenkime bei pakepkime dar kelias minutes. Kai jau kiaulienos kepsniai bus iškepę, sumažinkime ugnį. Tuomet į keptuvę supilkime apelsinų sultis, vandenį ir likusį čiobrelį.
3
Galiausiai uždenkime keptuvę ir troškinkime - minučių, tuomet keptuvę atidenkime ir kepkime, kol išgaruos visas skystis. Per tą laiką nedideliame indelyje sumaišykime grietinėlę ir garstyčias. Gautą padažą užpilkime ant mėsos kepsnių ir dar truputį patroškinkime. O dabar mėsą jau galine dėti į lėkštes ir skanauti!