Kiaulienos nugarinės kepsnys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaulienos nugarinė: 1,5 kilogramo
grūsti pipirai
druska
kepsnių prieskoniai
česnakai: 4 skiltelės
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kiaulienos nugarinę įtrinname su prieskoniais ir grūstais česnakais. Uždengiame indą maistine plėvele bei paliekame nakčiai šaldytuve. Kitą dieną dedame nugarinę į kepimo rankovę bei kepame maždaug minučių iki laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
2
Prieš kepimo pabaigą, galime kepimo rankovę praplėšti, kad mėsa labiau apkeptų. Galiausiai patiekiame su keptomis daržovėmis arba virtomis bulvėmis, ypač skanu su orkaitėje keptais pastarnokais. Skanaus!