Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaušiniai: 6
majonezas: 250 gramų
tarkuotas fermentinis sūris: 350 gramų
malta mėsa: 500 gramų (vištiena, kiauliena ar kita)
svogūnai: 1
druska
pipirai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kiaušinius labai gerai išplakime o į juos supilkime majonezą ir sudėkime tarkuotą sūrį. Tada orkaitės skardą išklokime kepimo popieriumi. Į ją supilkime kiaušinių bei sūrio masę, mentele masę gražiai išlyginkime. Kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol parus.
2
Tuomet šiek tiek atvėsinkime. Į maltą mėsą įmuškime kiaušinį, suberkime smulkiai pjaustytą svogūną. Pagardinkime druska bei pipirais pagal skonį. Maltos mėsos masę paskleiskime ant jau iškepusio omleto. Gražiai išlyginkime.
3
Tada paimkime už trumpojo krašto bei atsargiai susukime vyniotinį iš omleto bei maltos mėsos. Galiausiai vyniotinį vėl dėdame į skardą ant kepimo popieriaus ir kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje dar maždaug minučių. Jei viršus pradėtų svilti, viršų uždenkime aliuminio folijos lakštu. Valgome! Skanaus:)